MANDALA GRANATTI – întotdeauna un cadou special

ImagineDe câte ori nu ni se întâmplă să ne dorim să cumpărăm un cadou special pentru o persoană dragă dar nu avem idei sau nu ştim exact ce ar putea să îi placă, să i se potrivească sau să o surprindă. Într-o mare de posibilităţi şi de oferte a apărut şi cadoul Granatti care prin originalitatea conceptului şi produselor, dar şi prin caracterul unicat pe care îl poate asigura la cerere, oferă, în plus, elementul surpriză şi ingredientul secret pentru cei dragi.

Brand-ul Granatti îmbină pentru prima dată mandala cu simboluri consacrate din tehnici energetice recunoscute şi puterea cristalelor. Mai mult decât decorativă şi plăcută ochiului, mandala Granatti aduce energie pozitivă în casă şi în suflet, purifică spaţiul în care este amplasată, activează emoţiile şi trăirile pozitive din interiorul nostru. Pentru că îmbină, într-o manieră unică, cristalo şi cromoterapia, forţa Energiei universale, puterea vindecătoare a simbolurilor şi efectele pozitive ale mandalei. Ca un adevărat talisman pentru suflet.

Prin acţiunea benefică pe care o are mandala Granatti, iniţiatorii acestui proiect, Ciprian şi Theodora, îşi doresc să transmită următorul mesaj, care se constituie şi în motto al mărcii create: Aminteşte-ţi de Sine! Pentru că, în vremurile moderne, uitarea de Sine şi alunecare în caruselul devălmăşiei cotidiene a devenit una din cele mai mari şi periculoase surse de dizarmonie, dezechilibru, îndepărtare de Divinitate şi, în final, a problemelor de sănătate.

Opreşte-te un pic din goană şi adu-ţi aminte de propriul sine! – acesta este îndemnul Granatti. Pentru că doar amintindu-ne de noi ne regăsim liniştea, echilibrul şi calea.    

„Acesta este primul pas spre transformare şi primul pas pentru descoperirea Ingredientului Secret. Atunci când vei ajunge să stăpâneşti centrarea în Sine, vei deveni propriul Maestru şi vei ajunge exact acolo unde trebuie!

Mandala, tot mai îndrăgită şi utilizată în cercurile terapeutice din lume şi ca instrument de autocunoaştere, este un ghid extrem de benefic în dezvoltarea şi armonizarea personală.   

Produsele GRANATTI aduc Lumina de care ai nevoie pentru a putea începe sau continua Călătoria!”

Produsele create sub semnătura Granatti se regăsesc exclusiv în catalogul Granatti, iar conceptul original care stă la baza acestora se regăseşte în cartea „De la Reiki la mandala de cristale” (editura Antet, autor Theodora)

SURSA: http://www.granattiart.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: